Jag hatar min dator..

Hade preciiis skrivit klart "detta" inlägg när min dator flippade som den gjort några gånger...den öppnar 84595489548934 Internet explorer rutor tills den kraschar...så hela texten bortaa = jag orkar inte skriva om samma jävla bibel, de blir en kortare variant

Såååå...

Igår:
Promenad från World trade center upp till rockefeller center via chinatown..Passerade en känd fotografs hus utan att jag visste om det..de va lite speciellt, en hel hörnbyggnad, nerklottrad....gick förbi den svenska kyrkan och tänkte fika, men de va för religiöst för mig så jag bangade..
åkte upp i rockefeller center o tittade på utsikten, tog lite bilder och gick ner till B&H photo...Världens största fotobutik...jag var som ett barn i en godisbutik, dom har allt allt allt och lite till inom foto i den där butiken...enorm! tog deras katalog på vägen ut, tjock tidining på 470 sidor Foto-Pornografi!
efter 1 timmes stånd gick jag ut och ner mot tåget igen..via subway för lite mat och sen hem :)
Stannade påvägen och letade efter en baseball handske, men de va slut så ska tillbaks nästa vecka då dom fått in flera. Resten av kvällen bestod av 2½ men, film och lite snacks...

Idag:
Vaknade tidigt tidigt av att snickarna slängde armeringsjärn i containern nedanför, lagom irriterad satt jag på mig ögonbindel och öronproppar och somnade om :)
Jag och ken sitter och väntar på "the cable guy"som ska fixa hans box..sen vetefan vad jag ska göra, kanske New jersey, kanske hemma kanske promenad.

Nåväl här är lite bilder från igår..
Chinatown...aka Peking


Några rör jag hittade utanför en av många konstiga butiker i chinatown




Ekorrar finns det gott om..och skygga är dom inte heller!


Inne på B&H photo...så gaalet mycket fotprylar, det här är en av nikons 2 "bås"
med objektiv =)  räkna på


Rockefeller center


Utsikt från rockefeller ut mot central park etc



Nu kom "the cable guys"   haha de är 2 vardagsklädda snubbar me koll på satelit-tv :D   sköna ^^


//Kossi


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0